در حال بارگذاری ...

اختصاص حدود ۸۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین تجهیزات پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان

از مجموع اعتبارات سال جاری ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال آن به پایانه مرزی میرجاوه ، ۲۴ میلیارد ریال به پایانه مرزی میلک و افزون بر ۳۱ میلیارد ریال به پایانه مرزی ریمدان اختصاص دارد که صرف اقداماتی نظیر تکمیل ساختمان نمازخانه ، محوطه سازی ، احداث سردرب ، ساختمان پیش ساخته و تعمیر و بهسازی سالن های مسافری پایانه های مرزی استان خواهد شد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان از اختصاص حدود ۸۰ میلیارد ریال اعتبار در سال جاری برای احداث سایت ها و تامین تجهیزات مورد نیاز پایانه های مرزی استان خبر داد .

ایوب کرد با بیان اینکه طرح مسائلی نظیر توسعه تجارت منطقه ای و بین المللی ، بدون توجه به مقوله حمل و نقل و ترانزیت عملاً بی ثمر خواهد بود ، افزود : با توجه به اینکه پایانه های مرزی این استان اهمیت بسزایی در توسعه اقتصاد منطقه و حمل و نقل بین المللی و افزایش مبادلات با کشورهای همسایه دارند باید پایانه های مرزی زمینی از نظر فیزیکی و چگونگی ارائه خدمات به مسافرین ، صاحبان کالا و رانندگان در سطح استانداردهای ملی و بین المللی بوده و مبتنی بر همین مولفه ها فعالیت کند .

وی احداث و توسعه پایانه های مرزی را از اولویت های مهم اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود : از مجموع اعتبارات سال جاری ۲۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال آن به پایانه مرزی میرجاوه ، ۲۴ میلیارد ریال به پایانه مرزی میلک و افزون بر ۳۱ میلیارد ریال به پایانه مرزی ریمدان اختصاص دارد که صرف اقداماتی نظیر تکمیل ساختمان نمازخانه ، محوطه سازی ، احداث سردرب ، ساختمان پیش ساخته و تعمیر و بهسازی سالن های مسافری پایانه های مرزی استان خواهد شد .

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اهمیت پایانه مرزی ریمدان ، اظهار داشت : مطالعات طرح جامع احداث این پایانه مرزی توسط مشاوران از سال ۹۶ آغاز و عملیات احداث سایت موقت نیز در تیرماه سال گذشته شروع شد که با ساخت ساختمان تشریفات مسافری و سازه های پشتیبان از قبیل سرویس بهداشتی ، ساختمان مخازن آب ، سپتیک ، برج نوری ، دکل پرچم ، حصارکشی و برق رسانی به پایانه مذکور با هزینه ای بیش از ۴۵ میلیارد ریال اتمام یافته و درحال حاضر خاکریزی محوطه در دست اجراست .

کرد در پایان پایانه های مرزی را موتور محرکه اقتصاد محلی ذکر کرد و افزود : در صورت برخورداری پایانه های مرزی از توسعه و رونق مناسب ، می‌توانند منافع اقتصادی و اجتماعی قابل توجهی را برای کشور به ارمغان آورند ، لذا احداث سایت استاندارد برای دو پایانه مرزی ریمدان و پیشین در دستور کار این اداره کل قرار دارد تا با اجرای طرح مناسب به الگوی کشوری تبدیل شوند.




مطالب مرتبط

شرکت‌های حمل‌ونقل بین‌المللی با برنامه ریزی مناسب و در هنگام آغاز سفر و قبل از رسیدن ناوگان به پایانه های مرزی نسبت به ثبت سفر و اخذ کد رهگیری در سامانه اقدام نموده و بر اساس کد صادر شده تشریفات مرزی نیز انجام می‌شود .

|

یکی از زیرشاخص های اصلی مزیت تردد مسافر در سیستان و بلوچستان ، همسایگی این استان با کشورهای پاکستان و افغانستان است که با رویکرد افزایش توسعه پایانه‌های مرزی توسط این اداره کل در سال‌های اخیر شاهد فرایند روبه رشدی هستیم .

|

این پایانه مرزی از جایگاه ویژه‌ای از لحاظ حمل و نقل ، ترانزیت کالا و تردد مسافر برخوردار است و همواره یکی از پایانه‌های مرزی فعال کشور درحوزه صادرات و ترانزیت به شمار می‌رود .

|

عبور کالا از قلمرو کشور علاوه برآن که منجر به افزایش درآمدهای دولت می شود ، درآمدهای پایدار دیگری از قبیل افزایش میزان اشتغال جهت ارایه خدمات به رانندگان را به دنبال خواهد داشت که براساس نظرهای کارشناسی ارایه شده ، این درآمد حداقل ۵۰ دلار برای هر تن کالای ترانزیتی برآورد شده ...

|

از ساعت نخست کاری امروز طبق روال گذشته شاهد تردد کامیون های ترانزیتی در این پایانه مهم مرزی سیستان و بلوچستان هستیم .

|

نظرات کاربران