در حال بارگذاری ...

افزایش صادرات محصولات کشاورزی از بندر شیوء در غرب هرمزگان به قطر

بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان ، بوشهر و فارس و در فاصله ۱۸۵ کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله ۱۱۰مایل دریایی با بندر الرویس (هر مایل دریایی معادل ۱,۸ کیلومتر) ، نزدیکترین مرز خشکی ایران با کشور قطر محسوب می شود .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیر بندر لنگه گفت : سه محموله تولیدات کشاورزی از طریق بندر شیوء در غرب هرمزگان به مقصد بندر الرویس قطر به ارزش بیش از ۱۵۰ هزار دلار صادر شد .

قاسم عسکری نسب با اشاره به راه اندازی بندر شیوء در شهرستان پارسیان و آغاز صادرات به بندر الرویس قطر گفت : این اقدام با کار جهادی در سال ۹۷ از طریق احداث یک رمپ خاکی کلید خورد و طی یکسال اخیر ، بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ TEU کانتیتر یخچالی به این کشور صادر شده است . به دنبال رونق فعالیت های بازرگانی و فراهم بودن امکانات لازم در بندر شیوء ۱۶دستگاه کانتینر یخچالی به مقصد بندر الرویس کشور قطر ، بارگیری و ارسال شد .

مدیر بندر لنگه ارزش سه محموله یاد شده با وزن مجموع ۵۲۵ تن معادل۱۵۰ هزار دلار اعلام و خاطرنشان کرد : بندر شیوء با بهره مندی از زیرساخت های لازم شرایط مناسبی را برای صادرات انواع کالاها از جمله مصالح ساختمانی ، کانتینرهای یخچالی و کالاهای معدنی ، فراهم کرده است .

عسکری نسب از فعالان اقتصادی خواست تا از تمام ظرفیت های موجود در بندر شیوء برای رونق بخشی به صادرات کالاهای غیر نفتی دارای ارزش افزوده استفاده کنند .

وی بیان اینکه سازمان بنادر و دریانوردی توسعه بنادر کوچک را به عنوان یک اولویت در سال "رونق تولید" تعریف کرده است ، افزود : توجه هرچه بیشتر به بنادر کوچک موجب می شود تا این مراکز بتوانند با کیفیت خوبی در بخش حمل و نقل دریایی نقش آفرینی کنند .

شایان ذکر است ، بندر شیوء از توابع شهرستان پارسیان در گلوگاه اقتصادی سه استان مرزی هرمزگان ، بوشهر و فارس و در فاصله ۱۸۵ کیلومتری بندرلنگه واقع شده که با فاصله ۱۱۰مایل دریایی با بندر الرویس (هر مایل دریایی معادل ۱,۸ کیلومتر) ، نزدیکترین مرز خشکی ایران با کشور قطر محسوب می شود .




مطالب مرتبط

سال گذشته همچنین بیش از ۱۸۲ هزار و ۵۶۵ هزار خودرو با افزایش ۱۶ درصدی از طریق بندر لنگه به کشورهای عراق و کشورهای آسیای میانه ترانزیت شد .

|

این کشتی که از بندرلنگه به صورت خالی از مسیر بندر باسعیدو وارد بندر خمیر شده بود ، پس از انجام یک نُرم عملیاتی مناسب توسط یک فروند یدک‌کش پهلودهی شد .

|

هیات تاجیکستانی در این سفر همچنین با مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ، مسئولان منطقه آزاد و حمل و نقل جاده‌ای چابهار دیدار و در خصوص مراودات تجاری و توسعه ترانزیت کشور جمهوری تاجیکستان از طریق بندر شهید بهشتی مذاکره کردند .

|

مدل اقتصادی و بازرگانی مد نظر دولت تاجیکستان ، میزان و مدت قرارداد سرمایه‌گذاری این کشور در بندر اقیانوسی چابهار را تعیین خواهد کرد . سرمایه‌گذار تاجیکی این امکان را دارد با ساخت محوطه لجستیکی در بندر چابهار ، از آن برای ترانزیت کالاهای کشورش و کالاهای سایر کشورها استفاده ...

|

انبارداری و نگهداری کالا در بنادر بخش حساسی از خدمات لجستیک بندری محسوب می شود، لذا ضرورت دارد بر اساس برنامه زمانبندی پروژه و با کمترین تاخیر انجام شود تا بتوان در کنار سایر پروژه‌ها در قالب زنجیره لجستیک بندر چابهار مورد بهره گیری قرار گیرد .

|

نظرات کاربران