در حال بارگذاری ...

امضا یادداشت تفاهم توسعه همکاری حمل و نقل بین المللی جاده‌ای میان ایران و ترکیه

طرفین ضمن ابراز خشنودی از روند روبه رشد همکاری‌های حمل و نقل بین المللی جاده‌ای آمار تردد ناوگان جاده‌ای کالا و مسافر بین دو کشور در سال ۲۰۱۸ میلادی ، آمار مربوط به پنج ماهه ۲۰۱۹ میلادی را مبادله نموده و همچنین برای اتخاذ تدابیر لازم در راستای توسعه مناسبات حمل و نقل بین‌المللی در حوزه جاده‌ای به تفاهم رسیدند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، تفاهم نامه  توسعه همکاری‌های حمل و نقل بین المللی جاده‌ای فی‌مابین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه با حضور مسئولین حوزه ترانزیت و حمل و نقل بین المللی دو کشور در ازمیر جمهوری ترکیه  امضاء شد .

منوچهر سلمانزاده مدیر کل دفتر ترانزیت و حمل و نقل بین المللی این سازمان که ریاست هیات ایرانی را در این اجلاس دو روزه بر عهده داشت ، بیان کرد : نشست کمیته مشترک حمل و نقل جاده‌ای جمهوری اسلامی ایران و ترکیه ، به منظور توسعه هرچه بیشتر روابط حمل و نقل بین المللی جاده‌ای فی‌مابین طی روزهای ۱۱ الی ۱۲ تیرماه برگزار شد و در زمینه تبادل اطلاعات و آمار ، بررسی مسائل و مشکلات حمل و نقل کالا و مسافر بین دو کشور ، و سایر موارد مذاکره شد که پس از دو روز طرفین به توافقاتی دست یافتند .

سلمانزاده افزود : طرفین ضمن ابراز خشنودی از روند روبه رشد همکاری‌های حمل و نقل بین المللی جاده‌ای آمار تردد ناوگان جاده‌ای کالا و مسافر بین دو کشور در سال ۲۰۱۸ میلادی ، آمار مربوط به پنج ماهه ۲۰۱۹ میلادی را مبادله نموده و همچنین برای اتخاذ تدابیر لازم در راستای توسعه مناسبات حمل و نقل بین‌المللی در حوزه جاده‌ای به تفاهم رسیدند .

وی تصریح کرد : در این اجلاس موضوعات مختلفی از جمله درخصوص میزان سوخت داخل باک ناوگان ترانزیتی در سفر از قلمرو کشور مقابل ، اقدامات لازم در خصوص منطقی سازی زمان سفر ناوگان ترانزیتی دو کشور از کلیه مبادی ورودی ، مشکلات مربوط به سفرهای غیرمنظم اتوبوس های ایرانی به/از قلمرو ترکیه ، تاکید برخدمات رسانی ۲۴ ساعته در هفت روز هفته در پایانه های مرزی مشترک بین دو کشور برای کلیه   رویه های گمرکی مورد بررسی قرار گرفت .

این گزارش حاکی است دو طرف موافقت نمودند اجلاس آتی در سال ۲۰۲۰ میلادی به منظور پیگیری موضوعات در تهران برگزار گردد .

بر اساس این گزارش محمت گورسس مدیرکل دفتر حمل و نقل جاده ای وزارت حمل ونقل و زیرساخت ترکیه ، ریاست هیئت ترکیه را بر عهده داشت و در این اجلاس نمایندگانی ازبخش خصوصی دوطرف نیز حضور داشتند .

  در پایان این نشست دو روزه  دوطرف با ابراز خرسندی از مناسبات روبه رشدحمل و نقلی بین دو کشور ، ادامه روند مذاکرات فی‌مابین را خواستار شدند .




مطالب مرتبط

هر سال به صورت مستمر میزان وقوع حوادث در نقاط مختلف محورهای مواصلاتی شهرستان پایش شده و نقاطی که میزان تصادفات آن بیشتر باشد به عنوان نقاط پرحادثه ثبت و در برنامه اصلاح قرار می‌گیرد .

|

ظرفیت‌های بسیار خوبی در موضوع مشارکت بخش‌های خصوصی و مردمی خصوصاً مشارکت خیرین در حوزه ساخت راه‌ها در استان وجود دارد که خوشبختانه به درستی از این ظرفیت در راستای وظایف سازمانی استفاده شده است .

|

گشت های راهداری برای جلوگیری از تعدی به حریم راه ها بطور مستمر در سطح راه ها فعالند و سامانه ۱۴۱ نیز در اختیار کاربران جاده ای قرار دارد تا در صورت مشاهده هرگونه خلف حریم راه ها و مشکلات جاده ای ؛ اطلاع رسانی شود و رسیدگی های استانی و کشوری موضوعات مربوطه صورت گیرد .

|

استان گلستان ، اولین استان کشور است که توانسته با پایش استراتژی های دو بخش حمل و نقل و راهداری ، سند جامع و توسعه حمل و نقل را تنظیم و تدوین کند . برای ارتقا جایگاه برنامه ریزی استان در بخش حمل و نقل حدود ۴۰ جلسه تخصصی با همراهی بخش های خصوصی و سازمان های مرتبط در این زمینه برگزار ...

|

ترانزیت کالاهای غیرنفتی در سال گذشته بالغ بر ۹ میلیون و ۴۰۰ هزارتن بوده است که نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۳۸ درصد رشد داشته است .

|

نظرات کاربران