در حال بارگذاری ...

تولید لکوموتیو باری و سوزن دو دستاورد مهم صنعت حمل ونقل ریلی

تمام سازه های مورد نیاز این لکوموتیو از جمله طراحی ، ساخت سیستم های کنترل ، ترمز الکترونیک پنوماتیک ، کابین بوژی و تست های استاتیک آن در شرکت مهندسی و ساخت لکوموتیو مپنا انجام شده و می تواند تا ۱۰۵ کیلومتر بر ساعت در خطوط ریلی کشور نسبت به جابجایی بار اقدام کند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران گفت : تولید لکوموتیو با برند ملی و سوزن راه آهن از دستاوردهای مهم متخصصان و دست‌اندرکاران حمل و نقل ریلی کشور است .

سعید رسولی عصر سه شنبه در مراسم رونمایی از لکوموتیو باری مپ ۲۴ شرکت مپنا و سوزن راه آهن که با حضور وزیر راه و شهرسازی برگزار شد افزود : همه تلاش شرکت راه آهن کاهش و قطع وابستگی کشور به خرید تجهیزات صنعت حمل و نقل از کشورهای خارجی است . حضور وزیر راه و شهرسازی برای رونمایی از این دو دستاورد مهم صنعت حمل و نقل ریلی کشور بدون شک باعث دلگرمی تمام دست اندرکاران حمل و نقل ریلی کشور است .

وی تاکید کرد : هم اکنون شش دستگاه از این لکوموتیو در حال سیر در شبکه است و هفتمین دستگاه آن به زودی در شبکه کار خود را آغاز می‌کند و هشتمین دستگاه در شرکت مپنا در حال تست های فنی است و مقرر شده با حمایت‌های راه‌آهن ۴۰ دستگاه از این لکوموتیو امسال در شرکت مپنا تولید شود .

این لکوموتیو با هدف ساخت و تولید لکوموتیو های باری کاملاً با شرایط آب و هوایی ایران طراحی شده و در تمام خطوط ریلی راه آهن جمهوری اسلامی ایران قابل بهره برداری است .

لکوموتیو باری مپ ۲۴ دارای ۳ هزار و ۳۰۰ اسب بخار قدرت است و مجهز به یک دستگاه موتور دیزل ۱۶ سیلندر توربوشارژ است و جزو خانواده لکوموتیوهای دیزل الکتریک محسوب می شود .

۶ دستگاه لکوموتیو باری مپ ۲۴ پس از اخذ تاییدیه های فنی از شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران هم اکنون در خطوط ریلی کشور در حال سیر و بهره‌برداری است و بزودی این لکوموتیو نیز وارد خطوط ریلی کشور خواهد شد . تمام سازه های مورد نیاز این لکوموتیو از جمله طراحی ، ساخت سیستم های کنترل ، ترمز الکترونیک پنوماتیک ، کابین بوژی و تست های استاتیک آن در شرکت مهندسی و ساخت لکوموتیو مپنا انجام شده و می تواند تا ۱۰۵ کیلومتر بر ساعت در خطوط ریلی کشور نسبت به جابجایی بار اقدام کند .




مطالب مرتبط

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سازمان ملل متحد در راستای تحقق توسعه پایدار جهانی در سال ۲۰۳۰ میلادی و با شعار ” تغییر جهان ما“ ، ۱۷ هدف کلان را تعیین ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران ، طی حکمی داود طالبی ، معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و ...

|

مقایسه حمل بار در سال ۹۹ که به علت کرونا و کاهش شدید مسافر ، تقریبا کل ناوگان و خط به حمل بار اختصاص یافت با سال های دیگر که شرایط حمل مسافر عادی بوده و حتی ناوگان باری هم به حوزه مسافری اختصاص پیدا کرد ، منطقی نیست .

|

مرز ریلی شمتیغ به‌منظور تبادلات تجاری ، صادرات ، واردات و ترانزیت بین ایران و افغانستان یکی از مراکز مهمی است که در سند آمایش سرزمینی مراکز لجستیکی کشور ثبت و مصوب شده است و زنجیره عرضه و تقاضا و تسهیل تجارت بین دو کشور را تسهیل می‌کند .

|

تعداد کشته های جاده ای در سال حدود ۲۰ هزار نفر و تعداد تصادفات جرحی و منجر به نقص عضو بیش از ۱۰ برابر این میزان بوده است . در حالی که صنعت ریلی ، به لحاظ ایمنی و عدم آسیب های جسمی و مالی ، حوزه ای کاملا متفاوت نسبت به جاده است .

|

نظرات کاربران