در حال بارگذاری ...

حمل و نقل دریایی از موارد کلیدی در توسعه اقتصادی کشورهای عضو اکو

سازمان همکاری اقتصادی (اکو) یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است که برای نخستین بار با ابتکار سه کشور ایران ، پاکستان و ترکیه پایه‌ریزی شد . اکو با هدف بهبود شرایط توسعه اقتصادی پایدار کشورهای عضو و حذف تدریجی موانع تجاری در این منطقه فعالیت دارد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، دبیرکل اکو گفت : هدف اصلی پنجمین اجلاس سران سازمان های مرجع دریایی کشورهای عضو اکو ، گسترش همکاری بین کشورهای عضو در زمینه دریانوردی و ارتباط و اتصال کشور های محصور در خشکی به دریا از طریق کشورهای ساحلی است .

هادی سلیمان پور در مراسم پنجمین اجلاس سران سازمان های مرجع دریایی کشورهای عضو اکو ، افزود : بیش از ۴۰ سال است که کشورهای عضو اکو سرمایه گذاری های گسترده ای در زمینه گسترش زیرساخت های مختلف حمل و نقلی در منطقه داشته اند ؛ اما تلاش ها برای رفع موانع گوناگون مانند گمرک و سایر مواردی که سرعت ترانزیت را می گیرد باید ادامه داشته باشد .

وی با بیان اینکه " حمل و نقل دریایی از موارد کلیدی در توسعه اقتصادی کشورهای اکو قلمداد می شود " ، افزود : اتصال بنادر به کشور های محصور در خشکی جهت انتقال حجم بالای کالاها از اولویت های سازمان همکاری های اقتصادی اکو است .

وی با تاکید بر " رفع موانع بزرگ و جهانی از طریق همکاری های نزدیک بین اعضای اکو " خاطرنشان کرد : بر اساس مطالعات انجام شده ، تخمین زده می شود که تا سال ۲۰۲۵ میلادی حدود ۸۰ درصد از شهروندان و ساکنان کشورهای عضو اکو به خطوط ترانزیتی و ارتباطی نظیر ریلی و جاده ای دسترسی داشته باشند .

به گفته دبیرکل اکو ، در حال حاضر بنادر و سواحل خزر ، وضعیت بسیار مناسبی دارد . بنابراین نیاز اتصال بنادر سواحل خزر به آب های آزاد بیش گذشته احساس می شود و می تواند بر رونق اقتصادی منطقه تاثیر گذار باشد . هدف اصلی پنجمین اجلاس سران سازمان های مرجع دریایی کشورهای عضو اکو ، گسترش همکاری بین کشورهای عضو در زمینه دریانوردی و ارتباط و اتصال کشور های محصور در خشکی به دریا از طریق کشورهای ساحلی است .

سازمان همکاری اقتصادی (اکو) یک سازمان اقتصادی منطقه‌ای است که برای نخستین بار  با ابتکار سه کشور ایران ، پاکستان و ترکیه پایه‌ریزی شد . اکو با هدف بهبود شرایط توسعه اقتصادی پایدار کشورهای عضو و حذف تدریجی موانع تجاری در این منطقه فعالیت دارد .




مطالب مرتبط

با حجم قابل توجه کالاهای ورودی به بنادر استان بوشهر می طلبد با خروج کالاهای رسوبی سنواتی فرصت برای رونق و درآمدزایی بنادر استان بوشهر انجام شود . خدمات رسانی شایسته به تجار و صاحبان کالا در گرو فضای کامل برای انبار و بارانداز است که با ترخیص کالاهای رسوبی این مهم بخوبی محقق ...

|

همایش مذکور در تاریخ ۱۰ الی ۱۴ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ با شعار "توسعه حمل و نقل آبی برای آینده ؛ گشودن دروازه های آفریقا" و با هدف پرداختن به اقدامات ضروری برای ایجاد بخش دریایی پایدار برگزار خواهد شد .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، معاون امور بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان گفت : میزان تخلیه کالاهای اساسی در مجتمع بندری انزلی در سال ...

|

در طرح گردشگری دریایی بنادر این استان ۹ موتورلنج سنتی در بنادر بوشهر ، بوالخیر ، عامری و رستمی و ۶ شناور فلزی در بنادر بوشهر و گناوه فعالیت داشتند .

|

مؤثرتر عمل کردن مدیریت HSE در فرآیندهای عملیاتی بنادر و تقویت نظارت ، پایش و ارزیابی‌های موردنظر ، همچنین ارتقاء ایمنی بنادر از طریق افزایش ایمنی در شرکت‌های خصوصی فعال در بنادر دو هدف محوری تعریف شده است .

|

نظرات کاربران