در حال بارگذاری ...

توسعه محور شرق از اولویت های اصلی وزارت راه و شهرسازی

توسعه محور شرق کشور به دلیل تاثیر گذاری بر رونق اقتصادی ایمن منطقه به ویژه استان سیستان و بلوچستان ، یکی از اولویت‌ها و اقدامات اساسی وزارت راه و شهرسازی و دولت محسوب می شوند .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی در بدو ورود به استان سیستان و بلوچستان از اولویت توسعه محور شرق نزد دولت و وزارت راه و شهرسازی خبر داد و گفت : ساخت و توسعه راه‌آهن چابهار - زاهدان - مشهد (ایستگاه یونسی) با هدف تحقق برقراری ترانزیت کالا در کریدور شماره ۴ در دستور کار قرار دارد .

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی صبح امروز با هدف بازدید از پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان در راس هیئتی وارد فرودگاه بین‌المللی زاهدان شد و مورد استقبال مقامات استانی و نمایندگان این استان در مجلس شورای اسلامی قرار گرفت .

وزیر راه و شهرسازی ضمن تبریک ایام فرخنده دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در جمع خبرنگاران اظهار داشت : توفیقی حاصل شد تا به عنوان وزیر راه و شهرسازی برای دومین مرتبه در سال جاری به استان سیستان و بلوچستان سفر کنم . در این سفر پروژه‌های واقع در شمال استان مورد بازدید قرار خواهند گرفت ، تعدادی پروژه افتتاح و عملیات اجرایی چند پروژه دیگر آغاز خواهد شد .

اسلامی تصریح کرد : توسعه محور شرق کشور به دلیل تاثیر گذاری بر رونق اقتصادی ایمن منطقه به ویژه استان سیستان و بلوچستان ، یکی از اولویت‌ها و اقدامات اساسی وزارت راه و شهرسازی و دولت محسوب می شوند . بر همین اساس تلاش می‌شود با رفع موانع پیشرفت پروژه‌های استان سیستان و بلوچستان ، سرعت توسعه پروژه‌ها به گونه‌ای حفظ شود که در زمان مقرر به سر انجام برسند .

این عضو کابینه دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد : ساخت و توسعه راه‌آهن چابهار - زاهدان - مشهد (ایستگاه یونسی) با هدف برقراری جریان ترانزیت کالا در کریدور شماره ۴ در دستور کار قرار دارد .

شایان ذکر است ، افتتاح محله شیرآباد زاهدان ، شروع عملیات چهارم راه‌آهن زابل - زاهدان ، افتتاح فاز یک خط انتقال آب نیمه به شهر جدید رامشار ، افتتاح کمربندی لوتک در مسیر بزرگراه زاهدان - زابل ، افتتاح ۱۳ کیلمتر از جاده ترانزیتی محمدآباد - میلک و پل بزرگ سیستان و شروع عملیات باند دوم بزرگراه زاهدان - خاش ﴿چابهار﴾ به طور ۱۹ کیلومتر برنامه سفر وزیر راه و شهرسازی در سفر به استان سیستان و بلوچستان را تشکیل می‌دهند .




مطالب مرتبط

مجموع ترانزیت جاده‌ای تا پایان سال ۱۴۰۲ در کشور ، ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تُن بوده است . مجموع ترانزیت جاده‌ای تا پایان سال ۱۴۰۲ در کشور ، ۱۴ میلیون و ۷۵۰ هزار تُن بوده است .

|

با ابتکار ایران راه توجه به ترانزیت ، لجستیک و اقتصاد دریا در سال ۱۴۰۳ ادامه خواهد یافت و در راستای اجرای «جهش تولید با مشارکت مردم» همزمان با ایجاد ۲۷ شهر ساحلی ، مشارکت مردمی امکان سرمایه گذاری مردم در این بخش ها را شاهد خواهیم بود .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ وزیر راه و شهرسازی با اعلام رفع ۴۱۲ نقطه پرخطر جاده‌ای در سراسر کشور از برنامه دولت برای تامین ۵ هزار اتوبوس بین شهری ...

|

جدا کردن ورودی و خروجی فرودگاه و افزایش ظرفیت ترمینال‌های آن به افزایش کیفیت خدمات در فرودگاه ها کمک خواهد کرد ، طرح توسعه ترمینال چندی قبل در فرودگاه اهواز و امروز در فرودگاه مشهد بهره برداری شد ، در این راستا افزایش ظرفیت ترمینال‌های فرودگاه‌های دیگر کشور نیز در دست اجرا ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر آمادگی وزارت راه و شهرسازی برای خدمت‌رسانی به ۱۷ میلیون مسافر در بخش حمل و نقل ، گفت : ...

|

نظرات کاربران