در حال بارگذاری ...

بازدید وزیر راه و شهرسازی از ایستگاه و خطوط راه‌آهن ارومیه

در این پروژه ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار متر مکعب عملیات خاک برداری ، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب عملیات خاک ریزی ، ۲۰۰ هزار مترمکعب بتن ریزی و ۱۰ هزار مترمکعب کارهای فلزی صورت گرفته است .

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ وزیر راه و شهرسازی در ادامه سفر خود به آذربایجان غربی از ایستگاه و خط راه‌آهن ارومیه بازدید کرد .

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی صبح امروز در جریان سفر به استان آذربایجان غربی از ایستگاه راه‌آهن ارومیه به مساحت ۵ هزار و ۳۷۰ مترمربع بازدید کرد .

ایستگاه راه‌آهن ارومیه با توجه به اینکه یک ایستگاه تشکیلاتی تلقی می‌شود ، از ساختمان‌های مختلفی همچون ساختمان‌های پست برق ، ژنراتور ، درزین‌خانه ، نگهبانی ، نمازخانه ، پلیس ، انبار سوخت ، تاسیسات حرارتی و سایر تشکیلات در مجموع با زیربنای خالص ۱۶ هزار و ۶۳۸ مترمربع احداث شده است .

در ادامه محمد اسلامی با استفاده ار درزین از محور ریلی ارمیه - مراغه بازدید کرد . محور ریلی ارومیه - مهاباد به طول ۹۸ کیلومتر در دولت یازدهم و دوازدهم در دست ساخت قرار گرفته و مجموع خطوط اصلی و ایستگاه ۱۲۷۵ کیلومتر است . از مشخصات راه‌آهن این محور می‌توان به تعیین سرعت ۱۲۰ کیلومتر در ساعت برای سیر قطارهای باری و ساخت ۶۰ کیلومتر در ساعت برای قطارهای مسافری اشاره کرد .

همچنین این محور دارای ۴ ایستگاه است . در این پروژه ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار متر مکعب عملیات خاک برداری ، ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار متر مکعب عملیات خاک ریزی ، ۲۰۰ هزار مترمکعب بتن ریزی و ۱۰ هزار مترمکعب کارهای فلزی صورت گرفته است .




مطالب مرتبط

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

طرح جامع ترانزیتی حدود دو دهه بین دو کشور در حال بحث و بررسی است و مقرر شد این موضوع نیز در دستور کار قرار گیرد و در سفر رئیس‌جمهور به عراق به مراحل نهایی برسد .

|

نظرات کاربران