در حال بارگذاری ...

ضرورت بررسی و حل مشکلات حمل ریلی محمولات سوختی

مقرر شد با بررسی و حل مشکلات مطروحه جلسات آتی به‌صورت ماهیانه به‌صورت مستمر تشکیل شود تا در خصوص افزایش عملکرد این محمولات اقدامات اساسی صورت پذیرد .

به گزارش پرتال حمل و نقل ، گراف تخصصی بازرگانی به منظور بررسی موضوعات حمل محمولات سوختی برگزار و مقرر شد با بررسی و حل مشکلات مطروحه جلسات آتی به‌صورت ماهیانه به‌صورت مستمر تشکیل شود تا در خصوص افزایش عملکرد این محمولات اقدامات اساسی صورت پذیرد .

این جلسه روز گذشته با حضور مدیرکل سیر و حرکت ، خط و سازه‌های فنی ، مدیران کل راه‌آهن تهران ، اراک ، اصفهان ، جنوب ، هرمزگان ، جنوب شرق ، خراسان ، فارس ، شمال ، نمایندگان و مسئولین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران در مناطق مربوطه ، نمایندگان ستاد شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ، مدیران عامل و نمایندگان شرکت‌های حمل‌ونقل ریلی دارای واگن‌های مخزن دار به میزبانی اداره کل بازرگانی و بازاریابی از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد .

بر اساس این گزارش ، در این جلسه ضمن ارائه آمار عملکرد محمولات سوختی و مشکلات و معضلات موجود نسبت به ارائه نقطه نظرات از سوی اعضای حاضر اقدام و مواردی همچون الزام تحقق کامل برنامه حمل اعلامی از سوی شرکت نفت ، مشکلات مربوط به نواقص واگن‌ها ، کمبود نیرو و تعداد شیفت شرکت نفت در برخی مناطق ، تجهیزات مورد نیاز شرکت نفت جهت انجام هرچه مطلوب‌تر عملیات تخلیه و بارگیری ، تشکیل کمیته تخصصی ، واگذاری امور یکی از مراکز تخلیه یا بارگیری به یک پیمانکار واحد ، بررسی همه‌جانبه مشکلات مناطق و انبارهای نفت ، ارائه پیشنهاد به‌منظور افزایش برنامه در برخی مناطق ، امور سیر و حرکتی ، فنی ، تعداد واگن‌های موردنیاز در هر سیکل حمل ، تطابق نوع واگن با تجهیزات تخلیه و بارگیری و... مطرح شد .

همچنین مقرر شد با بررسی و حل مشکلات مطروحه جلسات آتی به‌صورت ماهیانه به‌صورت مستمر تشکیل شود تا در خصوص افزایش عملکرد این محمولات اقدامات اساسی صورت پذیرد .




مطالب مرتبط

بیشترین تعداد تماس‌های مسافرین درباره موجودی ، ساعت حرکت قطارهای بین‌شهری و ساعت حرکت قطارهای حومه‌ای بوده و تعداد ۷۹۱ تماس (حدود ۲ درصد از کل تماس‌های تلفنی) به درخواست‌های ثبت شده اختصاص پیدا کرده است .

|

شرکت بنا گستر کرانه به‌عنوان شرکت سرمایه‌گذار ، عملیات انتقال سوخت از مبدأ تا مقصد را عهده‌دار شده و به یاری مسئولین و مدیران ارشد راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، این مهم در اداره کل راه‌آهن قم به انجام رسید .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، سازمان ملل متحد در راستای تحقق توسعه پایدار جهانی در سال ۲۰۳۰ میلادی و با شعار ” تغییر جهان ما“ ، ۱۷ هدف کلان را تعیین ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران ، طی حکمی داود طالبی ، معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل و ...

|

مقایسه حمل بار در سال ۹۹ که به علت کرونا و کاهش شدید مسافر ، تقریبا کل ناوگان و خط به حمل بار اختصاص یافت با سال های دیگر که شرایط حمل مسافر عادی بوده و حتی ناوگان باری هم به حوزه مسافری اختصاص پیدا کرد ، منطقی نیست .

|

نظرات کاربران