در حال بارگذاری ...
  • تدوین سند استراتژی‌های کلان بخش حمل و نقل کشور

    دفتر طرح جامع و مدل های حمل و نقل برای اولین بار نسبت به برنامه ریزی استراتژیک بخش حمل و نقل در کشور اقدام نموده ، تا با بهره گیری از آن ضمن هم افزا نمودن اقدامات دستگاه های ذیربط بتوان تخصیص منابع و بودجه های سالانه سازمان های تابعه را هدفمندتر و هماهنگ تر کرد .

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، طبق گزارش منتشر شده از سوی معاونت حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی تدوین سند استراتژی‌های کلان بخش حمل و نقل و برنامه تدوین استراتژی‌های زیربخش‌ها و جاری‌سازی استراتژی‌ها در ستاد و سازمان‌های تابعه به عنوان یکی از اقدامات مؤثر این معاونت طی فعالیت دولت تدبیر و امید به شمار می‌رود .

    عدم وجود استراتژی های مدون و مصوب در هر بخش به طوری که مورد توافق تمامی مدیران و ذینفعان باشد ، در بهترین حالت منجر به تلاش های غیر همسو و در نتیجه هدررفت منابع سازمان می‌شود . مشخصاً در بخش حمل و نقل نبود استراتژی واحد و مصوب منجر به ناهماهنگی جهتگیری دستگاه های مرتبط و تاثیرگذار بر این بخش و نهایتا افت کارایی و بهره وری این بخش می‌شود .

    دفتر طرح جامع و مدل های حمل و نقل برای اولین بار نسبت به برنامه ریزی استراتژیک بخش حمل و نقل در کشور اقدام نموده ، تا با بهره گیری از آن ضمن هم افزا نمودن اقدامات دستگاه های ذیربط بتوان تخصیص منابع و بودجه های سالانه سازمان های تابعه را هدفمندتر و هماهنگ تر کرد .

    در حال حاضر سند استراتژی های بخش حمل و نقل کشور در شورایعالی هماهنگی ترابری به تصویب رسیده و به زودی به تمامی زیر بخش ها ابلاغ می‌شود . پس از آن دستگاه های تابعه هریک نسبت به تدوین استراتژی های خود بر اساس اولویت های استراتژیک سند استراتژی‌های کلان بخش اقدام نموده و برنامه عملیاتی خود جهت جاری سازی این استراتژی ها را ارایه خواهند داد .

    با تصویب سند استراتژی های کلان بخش حمل و نقل و تدوین استراتژی های زیربخش ها ، انتظار می‌رود ضمن تخصیص هماهنگ و هدفمند منابع مطابق با اولویت های کلان مجموعه با تغییر مدیران جهتگیری ها تغییر نکرده و بخش حمل و نقل در راستای چشم انداز و ماموریت های اصلی خود گام بردارد . ضمن آنکه امکان سنجش و اندازه گیری عملکرد بر مبنای میزان پیشرفت و بهبودهای ایجاد شده در راستای اهداف استراتژیک نیز در هر زیربخش فراهم خواهد شد .




    مطالب مرتبط

    مطالعه روندهای جهانی ، رصد تحولات بین‌المللی و بررسی کریدورهای رقیب ایران و طراحی سناریوهای نظیر که باید برای مواجهه با هر کدام از اینها در نظر گرفت ، در این کمیته مورد بررسی قرار خواهد گرفت .

    |

    کانال آشوراده به طول ۹ کیلومتر جزئی از مهم‌ترین مسیر انتقال آب دریای خزر به خلیج گرگان است که با حضور رئیس‌جمهور به طور کامل به بهره‌برداری رسید . با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان ، موانع مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناورهای سبک ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، سیدکمال هادیان فر معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در نشست خبری به تشریح اقدامات و عملکرد شقوق مختلف حمل و نقل در ایام ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، رئیس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی وزارت راه و شهرسازی در خصوص انتشار خبری به نقل از وزیر راه و شهرسازی مبنی بر افزایش قیمت ...

    |

    به گزارش پرتال حمل و نقل ، تعیین نرخ حق توقف ناوگان حمل کالای جاده‌ای وظیفه کدام ارگان ، سازمان یا شخصی است ؟ وزارت راه و شهرسازی ، سازمان راهداری یا ...

    |

    نظرات کاربران