در حال بارگذاری ...

استفاده از ظرفیت حمل و نقل ریلی اولویت اصلی سازمان بنادر

پررنگ تر شدن نقش ریل در بنادر سازمان بنادر و دریانوردی دچار تغییر و تحولاتی شد که از جمله آن می توان به راه اندازی اداره ریلی و اداره کل لجستیک و حمل و نقل چند وجهی در حوزه معاونت بندری نام برد . 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، معاون برنامه ریزی و توسعه مدیریت منابع سازمان بنادر و دریانوردی گفت : استفاده از ظرفیت حمل و نقل ریلی در بنادر مهم کشور از سیاست های این سازمان است .

منصور آرامی روز یکشنبه در آیین معارفه سرپرست اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر افزود : سازمان بنادر اکنون استفاده از ظرفیت ریلی در بنادر را به جد دنبال می کند زیرا این مهم از تاکیدهای رئیس جمهوری ، وزیر راه و شهرسازی و مجلس شورای اسلامی است . اکنون بخش توان ریلی خارج از بنادر است که باید از ظرفیت ریل در کشور استفاده کنیم و در بخشی که جابه جایی کالا داریم نیز باید بنادر را در آن دخیل بدانیم . 

وی تاکید کرد : این سیاست کلی سازمان بنادر و دریانوردی است که در بنادر مهم که جابه جایی کالا و بار صورت می گیرد نقش ریل را پررنگ تر کنند که در این بین بندرهای شهید رجایی و امام در اولویت هستند و بوشهر نیز چون تاکنون به شبکه ریلی متصل نشده می تواند در اولویت های بعدی باشد . برای پررنگ تر شدن نقش ریل در بنادر سازمان بنادر و دریانوردی دچار تغییر و تحولاتی شد که از جمله آن می توان به راه اندازی اداره ریلی و اداره کل لجستیک و حمل و نقل چند وجهی در حوزه معاونت بندری نام برد . 

وی افزود : در این ارتباط از ظرفیت ساختار و نیروهای متخصص استفاده کنیم تا در حوزه ریل و حمل و نقل چند وجهی تمرکز بیشتری ایجاد شود . این مهم در آینده برای پیشرفت اقتصاد و بازرگانی کشور سودمند و در بودجه و برنامه ششم نیز گنجانده شده است . 

وی در ارتباط با اولویت سازمان بنادر و دریانوردی در استان بوشهر گفت : حل مشکلات حمل و نقل دریایی برای ایجاد اشتغال و توسعه استان بوشهر ظرفیتی قابل توجه است . وجود بندرهای کوچک ایجاب می کند تا سازمان بنادر و دریانوردی برای توسعه بندری استان بوشهر اهتمام ویژه داشته باشد . وجود بنادر کوچک و حائز اهمیتی مانند خارگ و عسلویه در استان بوشهر از جمله ظرفیت هایی است که ظرفیت های بندری این استان را از سایر استان ها متمایز کرده است . 

آرامی گفت : برای توسعه بندر بوشهر نیازمند توسعه پسکرانه هستیم که این امر به خوبی در جزیره نگین در حال تحقق است . احدث اسکله های جدید و لایروبی کانال دسترسی بندر بوشهر به عنوان طرح هایی است که احداث آنها قدرت و توان حمل و نقل این بندر را افزایش می دهد . 




مطالب مرتبط

در طرح گردشگری دریایی بنادر این استان ۹ موتورلنج سنتی در بنادر بوشهر ، بوالخیر ، عامری و رستمی و ۶ شناور فلزی در بنادر بوشهر و گناوه فعالیت داشتند .

|

تاکنون سه محدوده برای راه اندازی دهکده لجستیک بندر بوشهر پیش بینی شده که با بهره گیری از نظرات مشاور یکی از نقاط در شهرستان بوشهر گزینه اصلی به شمار می رود . با توجه به اهمیت دهکده لجستیک در شورای امور زیربنایی استان حمایت ویژه ای از این طرح شده و تحقق آن بدون تردید زمینه ساز ...

|

عامل اصلی در ترافیک ایجاد شده فعال شدن مجتمع بندری نگین در ترانزیت مشتقات نفتی است که با هدف رونق بندر بوشهر از ماه گذشته عملیاتی شده است .

|

مساحت اراضی بندر بوشهر اکنون ۵۷ هکتار است که با هدف رفع محدودیت مکانی برای فعالیت سرمایه گذاران از سنوات گذشته توسعه بندر بوشهر در مجتمع بندری نگین پیش بینی شده است . در این زمینه اقدام‌های ارزشمندی برای تامین زیرساخت های مجتمع بندری نگین و ورود بخش خصوصی به این مجتمع انجام ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ در جریان بازدید معاونان سازمان‌ ملی بهره وری و سازمان بنادر از بنادر بوشهر ، پیشرفت فیزیکی جاده دسترسی مجتمع بندری ...

|

نظرات کاربران