در حال بارگذاری ...

ضرورت عمل به تعهدات در سانحه نفتکش ایرانی توسط چینی ها


از آنجا که مالک و کارکنان این شناور ایرانی هستند ، از طرف سازمان بنادر از مرکز تجسس و نجات بندر عباس با مرکز تجسس و نجات بندر شانگهای چین ارتباط گرفته شده و پیگیر وضعیت عملیات هستیم و از طرف چینی خواسته شده اگر به هر دلیل نمی‌تواند کمک کند از باقی کشورهای همجوار درخواست کمک کند .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، معاون امور دریایی سازمان بنادر با اشاره به اقدامات اطفا و نجات چین نسبت به شناور حادثه دیده ایرانی از رایزنی های حداکثری این سازمان برای نجات خدمه مفقود شده خبر داد و گفت : انتظار داریم چین در خصوص سانحه نفتکش ایرانی به تعهدات بین المللی خود عمل کند .

هادی حق‌شناس ؛ معاون امور دریایی این سازمان در خصوص سانحه نفتکش ایرانی در آب‌های چین گفت : طبق کنوانسیون‌های بین‌المللی دریایی در صورتی که شناوری در آبهای یک کشور دچار سانحه شود ، مرکز تجس و نجات (MRCC) آن کشور موظف است نسبت به نجات خدمه شناور فورا اقدام کند و اگر به هر دلیلی نمی‌تواند باید از کشورهای همجوار درخواست کمک کند .

وی افزود : از آنجا که مالک و کارکنان این شناور ایرانی هستند ، از طرف سازمان بنادر از مرکز تجسس و نجات بندر عباس با مرکز تجسس و نجات بندر شانگهای چین ارتباط گرفته شده و پیگیر وضعیت عملیات هستیم و از طرف چینی خواسته شده اگر به هر دلیل نمی‌تواند کمک کند از باقی کشورهای همجوار درخواست کمک کند .

عضو هیات عامل سازمان بنادر و دریانوردی اظهار کرد : ما به این اقدامات بسنده نکردیم و به کره جنوبی ، استرالیا ، پاناما ، ترکیه و سایر کشورهای همجوار و کشتی های عبوری نیز اطلاع رسانی کردیم اما طبیعتا MRCC چین تا شعاع چند مایلی به علت خطرات موجود و گازهای سمی اجازه تردد نمی‌دهد . انتظار ما به عنوان سازمان بنادر این است که کشور چین با توجه به امکانات گسترده اطفا حریق ، اقدامات موثرتری انجام دهد و هنوز امکانات به کار گرفته شده موثر نبوده‌اند .

حق‌شناس در پایان عنوان کرد : برای حل این مساله و امدادرسانی حداکثری برای نجات خدمه این شناور ، علاوه بر ارتباط با مرکز امداد و نجات بندر شانگهای چین ، از طریق سفیر ایران در پکن ، کنسولگری در شانگهای ، وزارت نفت ، وزارت راه ، نماینده سازمان بنادر و دریانوردی در شانگهای ، نماینده دائم مقیم جمهوری اسلامی ایران در سازمان جهانی دریانوردی در لندن نیز رایزنی های مورد نیاز انجام شده است و مدیرکل دریایی سازمان بنادر و نماینده شرکت ملی نفتکش در محل حضور دارند .




مطالب مرتبط

کیفیت بحث‌ها و‌ نتایج این مذاکرات ، بیانگر اجماع اکثریت اعضا و عظم جدی کشورها در مقابله با گرمایش زمین از طریق کاهش آلودگی‌های دریایی به ویژه گازهای گلخانه‌ای و مصرف سوخت‌های بدون کربن و پاک بود .

|

سازمان بنادر و دریانوردی به واسطه وظیفه حاکمیتی خود در حوزه خدمات امداد و نجات فرقی بین قایق مجاز و غیرمجاز نمی گذارد اما بیش از ۷۰ درصد امدادها ، مربوط به قایق‌های غیرمجاز است .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، جمهوری اسلامی ایران و جمهوری تاجیکستان در بخش حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیتی از طریق بندر چابهار تفاهم‌نامه همکاری ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ، طی فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ ، معادل ۲ میلیون و ۱۹۰ هزار و ۲۶۴ تن کالاهای اساسی در بنادر کشور تخلیه شد که حاکی از رشد ۶۱ درصدی ...

|

هیات تاجیکستانی در این سفر همچنین با مدیر کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ، مسئولان منطقه آزاد و حمل و نقل جاده‌ای چابهار دیدار و در خصوص مراودات تجاری و توسعه ترانزیت کشور جمهوری تاجیکستان از طریق بندر شهید بهشتی مذاکره کردند .

|

نظرات کاربران