در حال بارگذاری ...

اضافه شدن ۲ فروند شناور جدید ناجی به ناوگان نجات دریایی


کنوانسیون بین المللی جستجو و نجات دریایی (Search and Rescue) به سال ۱۹۷۹ در سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) به تصویب رسید و مفاد آن در سال ۱۹۸۵ لازم الاجرا شد .

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، اداره کل ایمنی و حفاظت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی اعلام کرد : طی سه ماه نخست امسال با همکاری و هماهنگی مراکز جست و جو و نجات این سازمان ، در مجموع ۱۲۴ نفر دریانورد ایرانی و خارجی از خطر مرگ نجات یافتند و به ۵۹ نفر نیز خدمات پزشکی ارائه شد .

اداره کل حفاظت و جست و جو و نجات دریایی با بهره گیری از شناورهای پیشرفته جست و جو و نجات (۱۹ فروند شناور ناجی) هر سال تعداد زیادی از دریانوردان ایرانی و خارجی را از خطر غرق شدن نجات می دهند و اکنون ۲ فروند شناور جدید ناجی در دست ساخت و اضافه شدن به ناوگان جست و جو و نجات دریایی کشور است .

بر اساس این گزارش ، کنوانسیون بین المللی جستجو و نجات دریایی (Search and Rescue) به سال ۱۹۷۹ در سازمان بین المللی دریانوردی (IMO) به تصویب رسید و مفاد آن در سال ۱۹۸۵ لازم الاجرا شد .

اهداف مهم این کنوانسیون ایجاد یک سیستم هماهنگ بین المللی در زمینه جستجو و شیوه های نجات اشخاص بر اثر وقوع سوانح در دریا است .

این کنوانسیون سازماندهی مراکز هماهنگی نجات دریایی و مراحل هماهنگی در ساحل و همچنین روش های همکاری چند کشور همسایه را برای انجام عملیات جستجو و نجات در یک منطقه مشترک پیش بینی کرده است .

دولت جمهوری اسلامی ایران در سال ۱۳۷۳ به کنوانسیون بین المللی جستجو و نجات دریایی ملحق و ملزم به ارائه خدمات جستجو و نجات دریایی برای تمام افراد در آبهای آزاد است .




مطالب مرتبط

امیدواریم تولید سوخت کم‌گوگرد در داخل کشور به‌حدی برسد که این کشتی‌ها نیز بتوانند از سوخت کم گوگرد استفاده کنند . از سوی دیگر بخش اعظمی از قاره اروپا و آمریکا از سال ۲۰۱۵ الزامات سخت‌گیرانه‌تری برای سوخت کشتی‌ها اعمال کرده است و از سوخت با گوگرد یک دهم درصد استفاده ...

|

یادگیری اصول و فنون به کارگیری اصطلاحات حمل و نقل ، تشریح اصطلاحات حمل و نقل دریایی در نسخه جدید اینکوترمز و تبیین الزامات و اصطلاحات جدید در حوزه مذکور از اهم اهداف این دوره‌ فشرده بود .

|

صرف شناسایی عوامل بروز سوانح دریایی ، به کاهش حوادث نخواهد انجامید ، اجرای آموخته ها و یافته‌های پیشین و اِعمال دیدگا‌ه‌های مدیریتی و نظارتی در این مبحث ، بسیار حائز اهمیت خواهد بود .

|

به گزارش پرتال حمل و نقل ،‌ معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در پیامی به سی‌وسومین اجلاس مجمع سازمان بین‌المللی ...

|

به گزارش پرتال حمل و نقل‌ ، سی و سومین نشست عادی مجمع سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) به عنوان عالی ترین رکن تصمیم گیری این سازمان تخصصی ملل متحد ، ...

|

نظرات کاربران