در حال بارگذاری ...

تشریح مزایای زیرگذر ۱۵ خرداد از زبان وزیر راه و شهرسازی


سرعت اجرای این پروژه اقدام بسیار بزرگی محسوب می‌شود زیرا به قول مسئولان راه‌آهن اجرای چنین پروژه‌ای اگر در دوره قبل انجام می‌گرفت، ۳ سال به طول می‌انجامید . 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، وزیر راه و شهرسازی با اشاره به ساخت پروژه زیرگذر ۱۵ خرداد در مدت ۶ ماه بیان داشت : بنا به گفته دست‌اندرکاران راه‌آهن اگر این پروژه در دولت دهم انجام می‌شد ۳ سال به طول می‌انجامید .

عباس آخوندی در حاشیه بازدید از زیرگذر ۱۵ خرداد در جمع خبرنگاران اظهار داشت : منطقه جنوب غرب و جنوب شرق تهران به لحاظ جمعیت و ترافیک از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است . از این رو هدفی که بنده طی این مدت ترغیب کرده و می‌کنم اتصال ریلی مردم منطقه به مرکز تهران است . خوشبختانه این پروژه انجام شده و خطوط سوم و چهارم راه‌آهن نیز در دست اجرا قرار دارد تا اتصال گرمسار - ورامین - پاکدشت به سمت تهران برقرار شود .

آخوندی پروژه زیرگذر ۱۵ خرداد را یکی از پروژه‌های مهم خواند و گفت : ۴ خط گرم راه‌آهن مانند تهران - مشهد هر ۱۰ دقیقه یکبار از روی آن عبور می‌کنند و در بخش جاده‌ای نیز پروژه در مرحله نهایی قرار دارد و هم‌اکنون در حال تهیه مقدمات آسفالت آن هستیم . سرعت اجرای این پروژه اقدام بسیار بزرگی محسوب می‌شود زیرا به قول مسئولان راه‌آهن اجرای چنین پروژه‌ای اگر در دوره قبل انجام می‌گرفت ، ۳ سال به طول می‌انجامید . 

وی با اشاره به زمان تحویل پروژه تاکید کرد : نمی‌خواهم به مردم قول واهی دهم لذا این پروژه سر موعد افتتاح می‌شود و مورد استفاده مردم قرار می‌گیرد . زیرگذر ۱۵ خرداد برای مردم ورامین ، شرکت راه‌آهن ، حوزه شهری و ارتقای ایمنی و حوزه ریلی از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند .




مطالب مرتبط

خط دوم راه‌آهن قزوین - زنجان یکی از محورهای پرترافیک از نظر بار و مسافر است و نیاز به دو خطه شدن دارد .

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

شرکت بنا گستر کرانه به‌عنوان شرکت سرمایه‌گذار ، عملیات انتقال سوخت از مبدأ تا مقصد را عهده‌دار شده و به یاری مسئولین و مدیران ارشد راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران، این مهم در اداره کل راه‌آهن قم به انجام رسید .

|

نظرات کاربران