در حال بارگذاری ...
  • فرمول خرید ایرباس به نفع وضعیت اقتصادی کشور


    با عقد قرارداد با شرکت‌های خارجی برای خرید ۱۳۸ فروند هواپیما شاهد تحول بزرگی در ناوگان هوایی خواهیم بود.

    به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، رییس‌کمیسیون عمران مجلس معتقد است که نوسازی و تجهیز ناوگان هوایی‌ زمینه توسعه و بازگشت رونق به حمل و نقل هوایی را ایجاد خواهد‌کرد و می‌گوید: نحوه خرید هواپیماهای جدید در بهترین مدل و نوع خود طراحی شده است.

     محمد رضا رضایی کوچی رییس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی به تشریح اهمیت نوسازی ناوگان هوایی کشور پرداخت و گفت: با نوسازی ناوگان هوایی سرمایه‌های زیادی فعال می‌شود که به نفع وضعیت اقتصادی کشور است.

    نماینده مردم جهرم در مجلس با اشاره به نیمه تعطیل شدن برخی فرودگاه‌ها و غیرفعال بودن آنها، تصریح کرد: نوسازی و تجهیز ناوگان هوایی به کمک این وضعیت خواهد آمد و زمینه توسعه و بازگشت رونق به حمل و نقل هوایی را ایجاد خواهد کرد. متاسفانه درحال حاضر جایگاه صنعت هوانوردی ما در رده های آخر است و از سوی دیگر تجهیزات فرودگاهی ما نیز نقص‌های جدی دارد. بعضی از هواپیماها حتما باید از رده خارج و یا به ناوگان باری اضافه شوند. بنابراین سرمایه گذاری در این بخش از اوجب واجبات است و هرچه سریعتر باید انجام بگیرد.

    رضایی کوچی با اعلام اینکه نباید مردم را به استفاده از هواپیماهای کهنه عادت داد، گفت: با عقد قرارداد با شرکت‌های خارجی برای خرید ۱۳۸ فروند هواپیما شاهد تحول بزرگی در ناوگان هوایی خواهیم بود. این درحالی است که نحوه خرید این هواپیماها نیز در بهترین مدل و نوع خود تنظیم شده است. البته وقتی موضوع خرید ۱۰۰ یا ۲۰۰ فروند هواپیما مطرح می‌شود، به این معنا نیست که چندین میلیارد دلار باید به صورت نقد پرداخت شود. قرارداد خرید هواپیما به صورت اجاره به شرط تملیک است و قرض خاصی را متوجه دولت و بانک مرکزی نخواهد کرد و بر همین اساس برای تامین منابع مالی آن خیلی به زحمت نخواهیم افتاد.

    رییس کمیسیون عمران مجلس دهم با بیان اینکه ورود هواپیماهای نو به کشور آن هم در سال جاری می‌تواند خبر خوشی برای مردم و صنعت هوایی کشور باشد، تصریح کرد: همزمان با ورود هواپیماهای نو و تازه نفس، توسعه فرودگاه‌های کشور هم باید در دستور کار قرار گیرد و بحث تامین منابع مالی و داشتن اعتبار برای انجام این امور متاسفانه یکی از دلایل اصلی روی زمین ماندن برخی طرح‌های توسعه‌ای و ساخت ترمینال ها در فرودگاه ها است.

    درحال حاضر ۲۶۶ هواپیما در کل ناوگان هوایی داریم که از این تعداد ۱۱۰ فروند آن غیرفعال است، بنابراین تنها ۱۵۶ فروند هواپیمای فعال با میانگین عمر ۲۳ سال در ناوگان هوایی مسافری موجود است.

     




    مطالب مرتبط

    در حال حاضر با در نظر گرفتن وضعیت جاری و حجم ترافیک هوایی و نیز تعداد فرودگاه‌های کشور ، حداقل نیاز به ۲۴۸ کنترلر جدید و جهت اجرای قوانین ملی و بر اساس استانداردهای سازمان هواپیمایی کشوری (ATCO) و انجام آن نیاز به ۳۰۰ کنترلر جدید است که با توجه به میانگین سنی کنترلرهای ترافیک ...

    |

    بر اساس آمار سال ۲۰۲۳ ، رشد متوسط اقتصاد دنیا ۳ درصد ، رشد تجارت دریابرد دنیا ۴.۸ درصد و بیش از ۱۱ میلیارد تن بوده و ظرفیت تناژ ۸۰ هزار فروند کشتی‌های اقیانوس پیمای دنیا ، ۲ میلیارد و ۳۳۷ میلیون تن بوده است .

    |

    ایران می تواند با بهره گیری مدبرانه از ساحل ، پسکرانه و جزایر متعدد و متنوع خود، در آبهای پیرامونی خلیج فارس دریای عمان و دریای خزر و با حضور مؤثر در فراساحل، دریا و اقیانوس و بهره گیری از آنها - به عنوان یک پیشران و محور توسعه - جایگاه شایسته‌ای در منطقه و جهان برای خود احراز ...

    |

    تحقق و تقویت حمل‌و‌نقل ترکیبی در فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهدمقدس به‌عنوان یکی از مهم‌ترین دروازه‌های ورودی مشهدالرضا(ع) ، از ابتدای دولت سیزدهم به‌شکل جدی دنبال شده چراکه یکی از مهم‌ترین ارکان توسعه اقتصاد زیارت و تکمیل زنجیره خدمات‌رسانی به زائران رضوی ...

    |

    قطعا اتصال دو شهر سیستان و بلوچستان به صورت بزرگراه ضمن ایجاد امید آفرینی در جامعه نشان خواهد داد که دولت سیزدهم به تعهدی که به مردم شریف سیستان و بلوچستان برای توسعه زیر ساخت‌ها داده بعد از یک وقفه تاریخی پایبند است و در این مسیر از هیچ کوششی دریغ نخواهد کرد .

    |

    نظرات کاربران