در حال بارگذاری ...

پیگیری حملات تروریستی به ناوگان ترانزیتی جاده ای


در طول یک سال اخیر شاهد حملات متعدد به ناوگان ایرانی در خاک ترکیه بودیم و طبق قانون ترکیه برای دریافت غرامت باید از طریق مراجع قضایی آن کشور اقدام شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی Iranway ، وزیر راه و شهرسازی از پیگیری مسائل مربوط به حملات تروریستی علیه ناوگان ترانزیتی ایران در خاک ترکیه خبرداد و گفت: اعلام کردیه‌ایم خطوط هوایی طبق گزارش نمایندگان آنها در استانبول تصمیم‌گیری کنند.

عباس آخوندی با اشاره به سیاست‌های اتخاذ شده از سوی وزارتخانه یا دولت در قبال وقوع حوادث تروریستی بر سر ناوگان ترانزیتی جاده‌ای ایران در خاک ترکیه و حملات تروریستی در فرودگاه استانبول اظهار داشت: مسائل مربوط به حملات تروریستی به ناوگان ترانزیتی جاده‌ای از سوی سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در حال پیگیری است. در بخش هوایی نیز اعلام شد، خطوط هوایی بر اساس گزارشی که نمایندگان آنها در استانبول به آنها ارائه می‌دهند تصمیم‌گیری کنند.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه «دولت برداشت جدیدی از این مسایل اعلام نکرده است» تاکید کرد: باید متکی به گزارش‌های رسمی که از سوی دولت ترکیه اعلام می‌شود باشیم.

هرگونه اتفاق برای ناوگان ایرانی به طور مستقیم از طریق وزارتخانه‌های راه و شهرسازی و امورخارجه به طرف ترکیه اعلام می‌شود بر همین اساس چندی پیش داود کشاورزیان معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای اعلام کرد: در طول یک سال اخیر شاهد حملات متعدد به ناوگان ایرانی در خاک ترکیه بودیم و طبق قانون ترکیه برای دریافت غرامت باید از طریق مراجع قضایی آن کشور اقدام شود. در ایران وزارت امور خارجه مسئول پیگیری این‌گونه مسائل است که امیدواریم شکایت شرکت‌ها و آسیب دیدگان حوادث تروریستی به نتیجه برسد.  ما انتظار داریم دولت ترکیه که مسئولیت تامین امنیت اتباع و ناوگان ایرانی را بر عهده دارد، احساس تعهد بیشتری کند و اگر بنا بر رای دهی مراجع قضایی ترکیه است، باید از تسریع صدور آرا مراجع و دریافت خسارت آسیب‌دیدگان حمایت کند.

این در حالی است که ۸ تیرماه سال جاری، بر اثر انفجار و تیراندازی در فرودگاه آتاترک استانبول ۴۷ نفر کشته و ۲۳۹ نفر زخمی شدند. تیراندازی در پارکینگ فرودگاه و انفجار بمب در پایانه ورودی پروازهای بین‌المللی رخ داد. سه مهاجم در این حمله دست داشتند که از اعضای گروه تکفیری داعش بوده‌اند. مهاجمان قصد عبور از دروازه ورودی فرودگاه را داشتند که با مقاومت و تیراندازی نیروهای امنیتی روبه‌رو شده‌اند. متعاقب این درگیری آن‌ها جلیقه انفجاری بر تن خود را منفجر کردند.

 




مطالب مرتبط

این یک فرصت استثنایی است که در اختیار بخش حمل‌ونقل عمومی برون شهری قرار گرفته که برای بهره‌مندی این بخش از فرصت پیش رو موانع از سوی وزیر راه و شهرسازی برطرف شده است و سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای نهایت همکاری را به عمل می‌آورد .

|

توافقات انجام شده در نشست‌های کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و پاکستان طی یک سال گذشته ، منجر به افزایش دادوستد دو کشور شده ؛ به گونه‌ای که کشور پاکستان با سهم ۴.۲ درصدی از کل صادرات کشور ، جایگاه ششم مقاصد صادراتی ایران را به خود اختصاص داده و این در حالی است که در ...

|

تسهیل تردد جاده‌ای و توسعه زیرساخت‌ها در دو طرف مورد بحث قرار گرفت و مطرح شد که هم توسعه پارکینگ‌ها و هم مناسب‌سازی معابر تردد باید مورد توجه قرار گیرد . مشکلات برخی رانندگان ایرانی در خصوص لزوم اخذ ویزا و اجازه ورود تنها تا ۵۰ کیلومتر به کشور پاکستان از جمله دغدغه‌هایی بود ...

|

توسعه پایانه‌های مرزی میان دو کشور از لحاظ ساختاری و حمل مستقیم بار ، از موضوعاتی بود که میان مقامات دو کشور مطرح شد . برقراری پرواز مستقیم میان تهران و اسلام آباد و افزایش پروازها میان تهران - لاهور یا مشهد - لاهور از دیگر موضوعات همکاری ایران و پاکستان بود .

|

پیگیری توسعه ناوگان ، کنترل سرعت و رفتارهای شبکه حمل‌ونقل عمومی کشور با استفاده از سامانه‌های هوشمند مثل سامانه سپهتن که باید در آینده توسعه بیشتری یابد ، به صورت توامان می‌تواند به سفر ایمن در جاده‌ها منجر شود .

|

نظرات کاربران